Heating Faucets Heating Faucets

INCALZESTE APA IN 3 SECUNDE. ECONOMISESTE TIMPUL, LOCUL SI RESURSELE

Robinet pentru incalzit apa la baie si in bucatarie Rovus – alegere excelenta pentru orice casa. Dispozitivul incalzeste apa in doar cateva secunde si are ecran tactil, unde este afisata temperatura. Eficient si inofensiv!

 • Stainless steel

  Otel inoxidabil

 • Digital temperature display

  Afisajul digital arata temperatura

 • 360°/120° rotation

  Rotire la 360° / 120°

 • Money saving

  Economie de resurse

USOR DE UTILIZAT DAR SI MAI USOR DE INSTALAT

Puteti instala robinetul de sine statator, acest lucru este extrem de simplu. Nu este nevoie sa chemati instalatorul, astfel economisiti banii. Ridicati mainerul pentru apa fierbinte si coborati-l pentru cea rece. Este atat de simplu. Il puteti instala oriunde este lavoar.

EASY TO USE EASY TO USE Mobile

Apa fierbinte la bucatarie fara boiler

Robinetul electric Rovus este o solutie simpla si rapida pentru a dota bucataria cu apa calda. Datorita acestui model este mai placut sa spalati vesela, sa faceti curat sau sa preparati bucate. Robinetul se deosebeste prin design deosebit, este fabricat din otel inoxidabil si dotat cu afisaj digital, precum si cu functia de oprire automata. Modernizati-va bucataria chiar astazi.

1499 lei

Folositi apa calda oriunde v-ati afla

Ca sa aveti mereu apa calda nu mai este nevoie sa chemati instalatorul sau sa apelati la boiler. Este nevoie doar sa instalati robinetul electric Rovus si veti avea apa calda in doar cateva secunde. Acesta este fabricat din otel inoxidabil, foarte stilat si comod, cu afisaj digital. Astfel, este un model destul de durabil. Il puteti instala oriunde dispuneti de un lavoar.

1499 lei

Clienti multumiti

 • Este pur si simplu incredibil. Nu mai trebuie sa astepti pana boilerul va incalzi un pic de apa pentru a spala vesela sau pur si simplu pentru a spala mainile.

 • Sunt atat de fericit ca acum am un incalzitor pentru camera de baie. Nu doar ca incalzeste apa in doar cateva minute, dar si este simplu de instalat. Nu este nevoie de cheltuieli in plus.

 • In debaraua mea din gradina in sfarsit este apa calda. Acum nu mai am nevoie de boiler!