Gama Rovus Nano

Are grija de fiecare coltisor al casei voastre

Nano Line Product

Experimentati curatarea profunda si eficienta la nivel nano

 

Gama inovatoare Rovus Nano este un nou pas in evolutia curateniei. Produsele eficiente, ecologice si ieftine vor crea un mediu mai bun, mai curat si mai sigur pentru voi si familia voastra.

 
 
  • Elimina pana la 99,9% din bacterii si virusi

  • Ecologic

  • Economic

 
 

Patru sisteme, tehnologie eficienta si cea mai buna putere de curatare – gama Rovus Nano garanteaza un mediu mai sanatos, mai sigur si mai placut

 
Abur Nano

Nano particulele sunt invizibile si nu pot fi observate cu ochiul liber, insa pot fi daunatoare. Tehnologia avansata cu abur nano care are la baza puterea naturii ucide 99,95% din bacterii si virusi. Datorita dimensiunii lor nano, tehnologia Rovus Nano evaporeaza particule cu usurinta, patrunzand adanc in nivelul nano al unui material. Elimina bacteriile la un nivel pe care particulele de vapori obisnuiti nu sunt capabili sa il atinga.

Tehnologie cu abur nano

Abur Nano

 
 
Filtrare HEPA H13

Particulele din aer invizibile din jurul casei voastre necesita o solutie complet eficienta la 360 °. Filtrarea HEPA 13 de inalta calitate, care ofera o eficienta de 99,95%, capteaza chiar si particulele de dimensiuni nano, in timp ce tratamentul antibacterian suplimentar elimina bacteriile invizibile si creeaza un mediu de trai mai sigur.

Protejati-va casa

Filtrare HEPA H13

 
 
 
Ionizare

Praful, bacteriile, polenul, fumul si alti agenti alergeni sunt unele dintre particulele care predomina in mediul casei voastre. Crearea ionilor negativi si inlaturarea ionilor pozitivi din circulatie creeaza un mediu mai sigur. Gama Rovus Nano produce ioni negativi de cea mai inalta calitate. Acestia extrag hidrogen din coaja proteica a virusului si astfel ii elimina cu usurinta fara a utiliza substante chimice. O modalitate 100% sigura, sanatoasa si ecologica de indepartare a microbilor si alergenilor.

Creati un mediu mai sigur

Ionizare

 
 
Lumina UV-C

Nano particulele sunt peste tot, in aerul pe care il respiram, pe diverse suprafete si chiar paturi. Lumina UV-C ucide 99,9% din bacterii instant, eliminand particulele invizibile din casa voastra. Creati un mediu de trai sigur, fara virusi si bacterii, pentru bunastarea familiei voastre.

Dormiti fara griji

Lumina UV-C

 
 
 

Sunteti gata sa experimentati toata seria de avantaje a produselor din gama Rovus Nano?